Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Räddningspersonal till väg 551 när bil körde i diket

Så var natten i Nynäshamn kommun och Muskö.

Annons

Lokalt:

En personbil körde i diket på Länsväg 551 strax norr om kommungränsen mot Haninge.

Väder:

Efter en natt med mest uppehåll en dag med halvklart till mulet, sydvästlig vind och 1–3 plusgrader.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ett norskt äldre par attackerades med yxa och kniv i en godisbutik och rånades sedan på sin bil i Töckfors handelspark nära norska gränsen. Händelsen rubriceras som försök till mord alternativ dråp.

En diakon inom Luleå stift, som tidigare polisanmälts för sexuellt ofredande och brott mot tystnadsplikten, får tillbaka den vigselrätt som han förlorade efter beslut från domkapitlet i våras.

Internationellt:

De höga vattentemperaturerna i år har orsakat den värsta korallblekningen hittills på Stora barriärrevet utanför Australiens östkust, enligt en ny studie.

Ex-spionchefen David Petraeus kan bli ny utrikesminister i USA. Den tillträdande amerikanske presidenten Donald Trump mötte den före detta CIA-chefen och insatschefen i Irak, vilket satt fart på utrikesministerspekulationerna. "Mötte just general Petraeus - var väldigt imponerad", skriver Trump på Twitter.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till NHP TIPS 72001 eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Nynäshamnsposten

Instagram: @nynäshamnsposten

Annons
Annons
Annons