Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Cecilia Medin ställer ut på Konstpoolen

Nynäshamnaren och konstnären Cecilia Medin har alltid intresserat sig för skapande. Nu ställer hon ut måleri och teckningar på Konstpoolen i Nynäshamn.

Annons

Den 27 februari klockan 11-15 har Cecilia Medin vernissage på sin utställning på Konstpoolen i Nynäshamn. Då ställer hon ut oljemålningar och akvarellmålningar. Hon har även tagit med nya målningar som hon hittills inte har visat upp för någon.

Cecilia Medin är en ung konstnär från Nynäshamn. Intresset för skapande har alltid funnits men det är på först på senare år som hon har ägnat mer tid åt konsten.

Cecilia har en förkärlek för färgstarka, storslagna motiv. Ett exempel är målningen ”Waves” i vilken hon vill gestalta en upplevelse eller en känsla.

– Man ska nästan kunna känna plasket från vågorna och det pudrande vattnet som svävar ovanför, säger hon i ett uttalande.

Porträtt är en annan inriktning hon har börjat ägna sig åt. Det är både utmanande och roligt, säger hon. Ofta använder hon sig av förlagor, som ett Astrid Lindgren-porträtt där hon har använt Jacob Forsells fotografi som förlaga.

Utställningen pågår på Konstpoolen till tisdagen den 22 mars. Öppettider är tisdag-fredag 12-18, och lördag 11-15.

Annons
Annons
Annons