Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjärt och finstämt med Garnås

Finstämt, röj och anekdoter blandades i lördags när sångerskan Petra Garnås lyste upp Kafé Radiokakans scen.

Annons
Petra Garnås och pianisten Jocke Niehoff lyste upp Radiokakan i lördags.

Sångerskan Petra Garnås och pianisten Jocke Niehoff drog i gång lördagskvällen på Radiokakan med bland annat Totos låt ”Pamela”, Stings ”Fields of gold” och Cyndi Laupers ”True colors” i avskalad, mycket vacker form.

Radiokakan var full till sista platsen och i publiken fanns många som tidigare har spelat med Petra. Berättelser om bandkonstellationer och replokaler varvades med låtar i pop- rock och visgenrerna.

Sångerskan Camilla Janson-Rönning, som tidigare spelat med Petra i bland annat bandet PMS, bjöds upp på scenen och tillsammans sjöng de bland annat Alanis Morissettes ”Ironic”. Även gitarristen Ludwig Janson, som Nynäshamnspubliken är van att se i bandet The Siblings, var med och kompade på några av låtarna.

Även om det sjöngs med i bänkraderna i stort sett hela tiden, fick publiken också tillfälle att sjunga allsång ”på riktigt” när låttexterna till ett Abba-medley delades ut.

Kvällen hade rubriken ”Mina favoriter” och med den mix av låtar som framfördes fick Petra Garnås verkligen visa att hon behärskar i stort sett vilken genre som helst. Efter vackra visor som Cajsa-Stina Åkerströms ”Av längtan till dig”, och Sara Löfgrens kraftfulla ”Starkare” rundades det andra setet av i hårdrocksgenren, med Europes ”Carrie”, Whitesnakes gamla dänga ”Here I go again” och Duffys något mer nutida ”Mercy”.

Annons
Annons
Annons