Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jesper Lundh tror på sin låt till 100 procent

Jesper Lundh från Åkerby gård i Sorunda har skrivit bidraget "100 %" som Victor och Natten framför i den andra deltävlingen i Melodifestivalen.

Annons
Fokuserad. Det har varit mycket repetitioner den senaste veckan och Jesper Lundh har allt fokus på Melodifestivalen.

Hur har förberedelserna sett ut?

– Det har varit fullt ös i en vecka. Jag och Victor har gått hos en sångcoach och blivit coachade både i sång och vad vi har att förvänta oss. Eftersom vi är debutanter handlar mycket om att veta hur det går till. Under numret kommer det att vara Victor och dansare på scen och vi körar bakom scenen. Jag kommer väl att vinka också som låtskrivare.

Är du nervös inför framträdandet?

– På tisdagen hade vi sista repet och då träffade vi alla dansare, skivbolaget och SVT. Då släppte all nervositet. Nu är jag bara taggad. Det ska bli skitkul.

Kommer ni att ha någon hejaklack på plats?

– Ja, delar av min familj och flickvännens familj åker ner och Victors familj kommer att vara där, så det blir ett gäng som åker ner till Malmö.

Vad tror du om konkurrensen och hur det kommer att gå?

– Det är ett hårt startfält och skitbra artister. De kan gå hursomhelst, känner jag. Men samtidigt har vi inga förväntningar på oss eftersom vi är debutanter. Jag tror att det kommer att gå bra. Vi kommer att ta oss vidare. Jag tror på vår låt. Den är glad och medryckande. Det kommer man nog långt med.

Uppdatering: "100 %" med Victor och Natten slutade som sexa i deltävlingen i Malmö och tog sig inte vidare i tävlingen.

Annons
Annons
Annons