Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Partyrock med nybildade Bogart

Ta den bästa covermusiken och gör den till din egen. Ungefär så resonerade en rad kändisar i Nynäshamns musikliv och satte ihop bandet Bogart. Lördagen den 30 januari hör man dem premiärspela på Bedaröbaren.

Annons
Nybildade coverbandet Bogart bjuder in till party på Bedaröbaren i Nynäshamn i morgon, på lördagen den 30 januari.

”Bogart” är ett uttryck som betyder att ta något och göra det till sitt eget. Det passade utmärkt, så Bogart fick det bli när Stefan ”Nille” Nilsson, trummor, Rolf Pilotti, sång, Martin Sjöstrand, bas och sång, Stefan Zettergren, gitarr, och Uffe Lindsten, gitarr, bestämde sig för att sätta ihop ett band.

– Vi kommer att köra partyrock av band som Queen, Slade, AC/DC, Pink Floyd, Toto med flera, säger Uffe Lindsten.

Alla i bandet har lång musikalisk erfarenhet. Stefan ”Nille” Nilsson har spelat i det lokala bandet V77, tillsammans med Rolf Pilotti som också har spelat i en rad andra band, gjort skivinspelningar och varit med i körgalan Toner för miljoner. Martin Sjöstrand spelade i rockgruppen Hansa Band som hade en listetta med låten ”Mörkret faller på”, och Uffe Lindsten spelade i det lokala bandet I. C. E som lade ner nyligen.

– Vi har alla spelat länge och nu hade vi utrymme för ett nytt band. Det ska bli väldigt roligt. Vi hoppas på bra drag på dansgolvet förstås.

Biljetter förköps på Skivfönstret i Nynäshamn. En del av biljettintäkterna kommer att gå till att stötta Nynäskalaset, den nya musikfestivalen som arrangeras i Nynäshamn i sommar.

Annons
Annons
Annons