Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre trubadurer på Radiokakan

Mathilda Kurtsson, Linn Hedberg och Frida Braxell är tre spännande artister som öppnar konsertåret på Kafé Radiokakan. Det är tre otroligt duktiga sångerskor, säger arrangören Nils Skogmyr.

Annons
Mathilda Kurtsson öppnar året på Radiokakan tillsammans med Linn Hedberg och Frida Braxell.

Till helgen öppnar Kafé Radiokakan för året. Vårens program är en blandad kompott av rock, visa, jazz, progg och andra evenemang i sann Radiokakan-anda. Först ut är tre sångerskor med lokal anknytning, på lördagen den 13 februari. Det är en kväll som Nils Skogmyr ser fram emot.

– Det är tre duktiga sångerskor som vi tyckte var kul att kombinera. De kör ett set var. Det kommer att bli en riktigt bra kväll.

Mathilda Kurtsson är sångcoach och ett känt namn i Nynäshamns musikliv. Mathilda öppnar kvällen med favoriter från 60- och 70-tal. Linn Hedberg är nästa spännande namn. Hon är född 1992 och är uppvuxen i Nynäshamn.

– Hon har sin speciella stil med lite oväntade låtval, ibland på udda språk. Hon är suveränt duktig.

Frida Braxell är textförfattare, låtskrivare och sångerska, född 1990, uppvuxen i Göteborg. 2012 släppte hon debutalbumet ”Fattiga Riddare” och har på senare år turnerat i Norden.

– Hon spelade hos oss precis när hon hade flyttat till kommunen. Hon körde några låtar vilket blev väldigt uppskattat, så vi tyckte att det vore roligt att få hit henne igen.

Radiokakan öppnar för mat vid 18. Spelningen börjar klockan 20.

Annons
Annons
Annons