Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppvärmning inför Nynäskalaset

Mängder av företagare minglade när arrangörerna bakom sommarens musikfestival Nynäskalaset bjöd in tänkbara sponsorer i torsdags. Det bjöds också på musikaliska smakprov.

Annons
Daniel ”Papa Dee” Wahlgren var kvällens konferencier, men sjöng även ett par av sina gamla låtar. Foto: Solveig S Thörnblom

Nynäskalaset, som arrangeras i Svandammsparken i sommar, kommer att ha en kapacitet att ta emot 8 000 besökare per dag. I torsdags bjöd arrangörerna in till sponsorkväll på Utsikten Meetings. 

Där fanns representanter från snart sagt alla branscher. Det var grafiker, tränare från gym, fotografer och alla möjliga som ville veta vad Nynäskalaset har att erbjuda.

Kvällens konferencier var Daniel Wahlgren, mer bekant som Papa Dee. Han rev av ett par av sina gamla låtar och det faktum att publiken kunde dem avslöjade dess medelålder, menade han.

En duo som redan är bokad till kalaset är Mats Wester och Håkan Hemlin i Nordman, och Mats Wester fanns på plats på Utsikten och uppträdde tillsammans med bandet Cloudberries. Det gjorde även unga talangen Nova Miller och världsstjärnan Katrina Leskanich, mer känd som medlem av gruppen ”Katrina and the Waves”, som hade en världshit med ”Walking on sunshine” 1985.

Nynäskalaset verkar bli populärt. Om man får tro Agneta ”Agge” Christiansen, så har omkring 400 artister själva hört av sig om att få uppträda på Nynäskalaset.

– Vi är noga med urvalet, säger Agge. Vi vill ha kvalitet, och även en del lokala förmågor.

Mats Wester kom till Utsikten med ett nysammansatt band; The Cloudberries. Han kommer till Nynäskalaset i sommar, men då med Håkan Hemlin och gruppen Nordman.
Nova Miller sjöng fantastiskt och det är svårt att tro att hon bara är 14 år.
Småsnack och mingel på Utsikten, när Nynäskalaset bjöd in företagare att ta del av vad som komma skall.
Annons
Annons
Annons