Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vågen testar kvalitetsfilm även på kvällstid

Bio Vågen har fått många önskemål om en kvällsföreställning av måndagarnas kafébiofilmer. Nu testar man det under en period. Missade man filmen ”45 år” får man en ny chans måndagen den 15 februari.

Annons
Eftermiddagsfilmen ”45 år” med Charlotte Rampling fick oväntat många besökare.

Bio Vågen har fått mycket respons efter NP:s artiklar om att det låga besöksantalet äventyrar bions framtid. Sedan dess har nynäshamnarna slutit upp kring sin bio och intresset har tagit personalen på sängen, berättar Annelie Ohlsson, föreståndare på Folkets hus i Nynäshamn.

– Det har varit jättemycket folk på föreställningarna. På måndagar brukar vi ha 50 besökare på kafébion. I måndags kom 150. Och på den senaste barnbion hade vi bara ett fåtal platser kvar. Jag vet inte när det hände senast.

– Vi har förstått att man tar bion för given. Den har liksom alltid funnits. Men folk vill gynna sin lokala biograf, det har vi sett.

Många har hört av sig med frågor, funderingar och önskemål, säger hon. Ett av dem är att ordna en kvällsföreställning av de lite smalare kafébiofilmerna som visas klockan 14 på måndagar.

– Vi testar det nu. Vi börjar med tre filmer och ser om det finns underlag för det kvällstid.

I måndags visades dramafilmen ”45 år” med Charlotte Rampling. Kunde man inte se filmen då får man en ny chans på måndagen den 15 februari klockan 18.30.

Annons
Annons
Annons