Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

"Bilden av NKC delas inte av alla"

En grupp anställda på Nynäshamns Kompetenscentrum skriver i ett svar på en insändare att NKC verksamhet bedrivs av omtanke om eleverna.

NKC bryr sig visst om eleverna, menar artikelförfattarna.

Insändaren om NKC i NP 22/12 ger en bild av NKC som vi inte delar och det finns inslag i artikeln som kan uppfattas som om de gällde alla vid NKC. Men, så är det inte!

Vi anser till exempel absolut att verksamheten vid NKC bedrivs av omtanke om eleverna och att deras bästa sätts först. Den skrivning som finns i insändaren är ett uttryck för skribentens personliga uppfattning. Kontinuerliga utvärderingar ger till exempel mycket höga värden från eleverna om trivseln vid NKC, dessutom varje år med toppvärden jämfört med andra utbildningsanordnare i Stockholmsregionen.

Vad gäller medarbetarenkäten visar den att det finns områden att utveckla och förbättra. Vi anser att den viljan finns hos ledningen och seriösa och konstruktiva diskussioner har inletts och kommer att pågå kontinuerligt med det syftet.

Vi ser positivt på det framåtsyftande utvecklings- och förändringsarbete som inletts vid NKC och anser att detta arbete är på rätt väg.

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons