Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

"Sluta flumma i skyltfrågan!"

I en insändare uppmananar Lars Gunnar Wennerberg invånarna i Sorunda att ta sig samman och använda förnuft i stället för känslor i diskussionen kring vägskyltning.

Olika åsikter. Sorundaskylten väcker känslor och debatt.

Jag har sedan en tid uppmärksammat att vid skyltningen på väg 73 mot Sorunda har man satt över namnet Sorunda med plåtar, och detta ute vid en svensk motorväg. Detta är inte något som görs utan anledning, så frågan är vem ligger bakom detta? Är det någon eller några som har hållit på och tjafsat med Trafikverket om skyltar så att verket tröttnade och tog bort de skyltar som är absolut viktigast för att hitta till Sorunda?

Spångbro torg ligger vid Spångbro. Jag är helt övertygad om att vore det viktigt, så hade Trafikverket gått med på att ändra skyltningen till Spångbro. Som det nu har blivit är det allmänna samtalsämnet i Sorunda ”skyltar” var man än befinner sig, så det är inte bara Trafikverket som har tröttnat! Det finns en fara i att utge sig som representant för en hel bygd, vare sig man är en förening eller privatperson.

Är det möjligen så att man vill leva upp till epitetet ”En socken för sig”? De skyltar som nu kommit upp är fina, men för guds skull måla över ”en socken för sig” Det är dags att sluta flumma!

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons