Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lovet avslutades med en dag i lyx

Sportlovsfinalen blev en skön mysdag för ett gäng tjejer som deltog i Lördag de Lux på Konstpoolen i Nynäshamn. Ung Fritid i Nynäshamns kommun anordnade dagen för kommunens tjejer från årskurs 7 till gymnasiets tredje år.

Annons
Ella Eriksson, Ösmo, får naglarna lackade av Magdalena Kordala under Lördag de Lux på Konstpoolen, som blev tjejernas sportlovsfinal.

Lördag de Lux inleddes på eftermiddagen med zumbadans med Mommo från Puls och träning, och framåt tretiden var det dags för gemensam middag. När maten var uppäten ägnades flera timmar åt makeup och konstgjord solbränna.

I rummet bakom Konstpoolens visningssal var bordet dukat med godis, chips, dipp och läsk. I korridoren utanför fanns möjlighet att få relaxmassage.

Alla som ville fick naglarna målade av två proffs och den som ville få en riktigt juste makeup fick det.

Bakom en svart tältduk pågick spray-tan för fullt. Med en spruta likt den man har till billackering, lade Josefin Eliasson ett tunt lager ”solbränna” på de flickor som ville ha det.

– Men om du skriver om detta kommer vi bli avslöjade, sa en av tjejerna som hade fått en fräsch solbränna.

Hon och ett par kompisar hade lurat i andra kamrater att de var utomlands.

Lagom till Melodifestivalens andra chans närmade sig klockan 20, var det dags att runda av Lördag de Lux. Då fick alla tjejerna en goodiebag med sig hem, fylld av allt från hudkrämer, lösnaglar- och fransar till chokladkakor.

Annons
Annons
Annons