Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nynäshamn rustar för ny bomässa

Sista helgen i augusti planeras en ny bomässa Nynäshamn. Det blir den första sedan 2010. Den här gången blir Nynäshamns centrum skådeplats och fokus ligger på att bo och leva i Nynäshamn.

Annons
Paulin Sunesson, centrumledare i Stadskärneföreningen som planerar en bomässa i slutet på augusti.

Den 26-27 augusti planeras det för bomässa i Nynäshamns centrum. Samma helg är det skärgårdsmarknad och Hyundai Cup, vilket bäddar för stor folkfest.

Mässan handlar om att bo och leva i Nynäshamns kommun.

– Vi tycker att det behövs en bomässa igen, säger Paulin Sunesson, centrumledare i Stadskärneföreningen som arrangerar mässan.

– Vi vill inte enbart lägga fokus på inflyttare utan även på dem som bor och lever här. Nynäshamn behöver växa, både vad gäller invånare, företag och de som har sin arbetsplats här. Det är viktigt, inte minst för våra medlemmar i Stadskärneföreningen, eftersom det är lättare att handla på hemmaplan om man arbetar i kommunen.

Med många planerade och nya bostadsområden i kommunen är syftet med mässan att sätta Nynäshamn på kartan. Föreningen tänker sig att mäklare, byggföretag och näringsidkare ska vilja delta.

– Att leva i Nynäshamn är mycket mer än att bara bo. Vi vill visa upp Nynäshamn för andra, och för varandra. Vi vill göra något som vi alla kan känna stolthet över.

Annons
Annons
Annons