Annons

Annons

Annons

”Nynäshamn behöver förnyelse och förändring – därför engagerar jag mig i lokalpolitiken”

Jan-Erik Ljusberg berättar i en insändare om varför han har valt att engagera sig i Sorundanet Nynäshamns kommunparti.

Text

Annons

Min farfar kom till Nynäshamn i slutet av första världskriget, min far föddes i det gamla apotekshuset som är rivet. Jag är född och uppväxt här och har bott här i stort sett i hela mitt liv. Mot den bakgrunden är det inte konstigt att jag haft och har ett stort intresse för vad som sker i kommunen.

Nynäshamn är en fantastisk kommun med stor potential. En potential som inte utnyttjats väl. Därtill tycker jag att det finns för många märkliga ”affärer” som det verkar svårt att finna ansvariga för. Jag har några gånger sökt svar och ställt frågor direkt till politiker och tjänstemän och på Facebook. Resultatet har varit magert.

Annons

Annons

Vad kan jag då göra ett valår som detta för att bidra till att kommunen ska utvecklas lite bättre än hittills och sätta realistiska mål som följs upp? Jag har imponerats av Nynäshamns Kommunparti-Sorundanets politikers konstruktiva engagemang i kommunfullmäktige. Jag som aldrig varit medlem i något politiskt parti har beslutat att gå med i Nynäshamns Kommunparti-Sorundanet och ställa upp på deras lista i kommunalvalet eftersom jag tror jag kan tillföra något. Jag tror att det behöver sopas rent på många plan i vår vackra kommun. Det behövs en rejäl nystart.

Inbäddat innehåll

Jan-Erik Ljusberg

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan