Annons

Annons

Annons

Annons

Ösmo tätort

Insändare
Insändare: Ska man skämmas för att man bor hos er?

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Foto: NP/arkiv

Annons

Öppet brev till Nynäshamnsbostäder. Är det inte dags att höja hyrorna efter vad man har gjort i områdena, när det gäller skötsel av gårdarna framför allt. Hyreshöjningen kommer punktligt varje år, men det är inte samma noggrannhet vad gäller att sköta det hela.

Här om kvällen kom jag hem och hade folk med mig som inte bor i området, jag bor på Tallhöjden Ösmo. Mitt främmande tittade storögda på hur det såg ut på gårdarna. Det var stora sandhögar så man knappt kunde gå utan att halka, och det var annat skräp slängt här och var. Det såg för jäkligt ut och gör det än i dag i denna skrivande stund. Värden skyller på entreprenören som ska sköta gårdarna. Det kan man acceptera en och två gånger, men inte hundra gånger. Sen är det ju inte hyresgästen problem, utan det är ju era interna problem. Hyresgästen varken kan eller ska lösa dessa problem. 

Annons

Annons

Är det meningen att man ska skämmas för att man hyr och bor hos Nynäshamnsbostäder? Nej skärpning måste det bli.

Bertil Norrström, Ösmo

Svar direkt: Våren har haft omväxlande varmt och kallt väder vilket inneburit perioder av blöta grusgångar som sedan frusit i omgångar med påföljden att vi har sandat igen. Av den anledningen är det ovanligt mycket grus i våra områden.

Vi är medvetna om att även grus blir halt när det är varmt ute. Vår entreprenör har fullt upp med att sopa i Nynäshamn, Sorunda, Ösmo och Stora Vika. De har några som går förtrupp och sopar framför entréer och där sopmaskinen inte kommer åt. Av förståeliga skäl kan de inte ta allt på en gång, de har hela aprils månad på sig att bli klara.

Annika Kurtsson, informationsansvarig Nynäshamnsbostäder

Anmäl text- och faktafel

Annons

Annons

Till toppen av sidan