Annons

Annons

Annons

Angelica är lastbilschauffören som gör succé på Instagram – har 130 000 följare

Gävlebon Angelica Larsson, 28 år har dragit nytta av kontrasten att vara tjej och lastbilschaufför. Med sitt Instagram-konto är den tidigare bikini-fitness-utövaren Sveriges absolut största i sin nisch, och känd över hela världen. Hennes bilder från livet på vägarna ger både kärlek och hat. Nu har de riktigt stora drakarna börjat höra av sig.

Text

Angelica Larsson har jobbat ett decennium i lastbilsbranschen. Först på Gävle fjärrfrakt och Panaxia och numera Lastbilsstation. Hon lastar och lossar själv sina laster jämfört med tidigare jobb. I lasten kan det ligga allt från paket till kranar. De längsta turerna hon kör går till Skellefteå, där även Lastbilsstations huvudkontor är. Det blir också mycket Stockholm och Örebro. Bild: facebook.com.

Bild: Nils Palmeby

Annons

Som så många andra skaffade Angelica Larsson Instagram 2012. Från början hade kontot ett fokus på hennes dåvarande passion för bikini fitness. En sport som går ut på att visa upp sin välformade kropp i bikini. Två år senare kom hon på genidraget att lägga ut bilder från sin vardag som lastbilschaufför.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan