Annons

Annons

Annons

Annons

Från basföda till delikatess – här är tunnbrödets historiska resa: Ny bok hyllar traditionell brödkultur

En gång var tunnbrödet basföda i det svenska hushållet. I dag är tunnbröd en delikatess som fortfarande bakas för hand i bagarstugor runt om i landet. Tunnbrödsakademins nya bok är en imponerande diger tunnbrödshistoria.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Annons

Vet du vad en bitå är? Om inte, så ska du läsa Tunnbrödsakademins nya bok "Tunnbrödet – en läcker historia", av Anki Berg och Marcus Bodin, där du kan lära dig allt om tunnbröd och lite till.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan