Annons

Annons

Annons

Från basföda till delikatess – här är tunnbrödets historiska resa: Ny bok hyllar traditionell brödkultur

En gång var tunnbrödet basföda i det svenska hushållet. I dag är tunnbröd en delikatess som fortfarande bakas för hand i bagarstugor runt om i landet. Tunnbrödsakademins nya bok är en imponerande diger tunnbrödshistoria.

Text: 

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Annons

Vet du vad en bitå är? Om inte, så ska du läsa Tunnbrödsakademins nya bok "Tunnbrödet – en läcker historia", av Anki Berg och Marcus Bodin, där du kan lära dig allt om tunnbröd och lite till.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan