Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Från basföda till delikatess – här är tunnbrödets historiska resa: Ny bok hyllar traditionell brödkultur

En gång var tunnbrödet basföda i det svenska hushållet. I dag är tunnbröd en delikatess som fortfarande bakas för hand i bagarstugor runt om i landet. Tunnbrödsakademins nya bok är en imponerande diger tunnbrödshistoria.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Annons

Vet du vad en bitå är? Om inte, så ska du läsa Tunnbrödsakademins nya bok "Tunnbrödet – en läcker historia", av Anki Berg och Marcus Bodin, där du kan lära dig allt om tunnbröd och lite till.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy