Annons

Annons

Annons

Nynäshamn

Succé för jul- och nyårskassar – nu ska helgkassen liva upp karantänlivet: ”Så tacksamma”

Under helgerna ställde många restauranger om och erbjöd hämtkassar med jul- och nyårsmat. Initiativet blev succé och nu fortsätter man med helgkassar för alla som vill äta gott men slippa stå vid spisen, säger Ann-Charlotte Wahlstedt på Körunda golf och konferens.

Niklas Karlsson, souschef på Kroken, och Lotta Wahlstedt, vd på Körunda. Foto: Privat/TT

Bild: Carina Albin

Annons

Pandemin satte stopp för julborden i dess traditionella bemärkelse och många restauranger fortsätter att kämpa för sin överlevnad. De nya restriktionerna om max fyra personer i ett sällskap och förbud mot alkoholförsäljning efter klockan 20 som kom strax före jul blev ett nytt dråpslag för restaurangbranschen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan