Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Läsartext
Final för café vid Snarberga

Ösmo-Torö församling har under sommaren ordnat guidade turer i Torö kyrka och serverat kaffe i den intilliggande stugan Snarberga.

Detta är en läsartext.

Vid Snarberga på Torö har Ösmo-Torö församling haft ett café under sommaren. Foto: Max Möllerfält

Annons

Café Gudagott i trädgården vid Snarberga invid Torö kyrka, hälsade oss välkomna till kaffe med dopp, tisdagen den 3 augusti.

Det var sol och fint under parasollet. Tyvärr inte så många gäster denna dag. Kanske många som druckit sitt eftermiddagskaffe här tidigare under sommaren, har återgått till sina arbeten och inte kan besöka denna sköna oas.

Före eller efter kaffestunden, kunde man få en guidning i den lilla fina kyrkan, som har mycket intressant att delge sina besökare. Guidar gör Fredrik Lindström, som är mycket påläst och berättar  på ett klart, förståeligt och proffsigt sätt.

Annons

Ett fint erkännande till Ösmo-Torö församling för detta initiativ, att ordna med Gudagott under de här veckorna på sommaren. På återseende nästa sommar hoppas vi.

Anna och Max Möllerfält

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy