Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Läsartext
16 par gjorde upp om Tores pokal

I onsdags spelades klubbmästerskap i Nynäshamns TK i klass HD60.

Detta är en läsartext.

Lena Rydås med segertrofén omgiven av vinnarna Lave Tuvfesson/Bo Bergstrand till höger och finalmotståndarna Göran Alexisson/Tommy Lagsjö till vänster. Foto: Läsarbild

Annons

Hela 16 par, det vill säga 32 spelare, ställde upp i denna prestigefyllda tävling.

Tores Pokal instiftades efter att klubbens i särklass "mesta" styrelsemedlem -Tore Andersson -gick bort 2003. Han hade då varit kassör i 41 år och totalt 50 år i styrelsen! Han belönades år 2002 med Stockholms Tennisförbunds guldplakett.

Efter en hel dags svettigt spelande i Tennishallen vann till slut Lave Tuvfesson/Bo Bergstrand över Göran Alexisson/Tommy Lagsjö med 4-0, 3-4 samt ett rafflande tiebreak med 7-5.

Annons

Annons

Extra roligt i år var att som prisutdelare kom Tores dotter Lena Rydås! Tore skänktes därmed en extra stor tanke. På bilden se Lena med segertrofén omgiven av vinnarna till höger och finalmotståndarna till vänster. Under dagen bjöds förtäring och lite underhållning av trubadur Börje Torndahl - alltid lika uppskattad.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy