Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

krönikaNynäshamn

Susanne Fredriksson
Välkommen till nya NP!

I månader har det jobbats bakom kulisserna och nu kan vi äntligen visa upp resultatet – från och med i dag har NP en ny sajt och en ny nyhetsapp!

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Susanne Fredriksson: "Vi vill göra det lättare för dig som läsare att hitta det du söker".

Annons

SÅ GÖR DU: Uppdatera din app – missa inte några av dina lokala nyheter

Den nya sajten har en tydligare indelning, med särskilda avdelningar på startsidan för till exempel sport, fastighetsaffärer och debatt och insändare. På det sättet vill vi göra det lättare för dig som läsare att hitta det du söker på nynashamnsposten.se

Det finns också en ny avdelning som vi kallar I fokus, där du kommer att hitta artiklar som vi på redaktionen vill tipsa särskilt om. Det kan handla om en artikelserie, reportage och intervjuer av mer tidlös karaktär eller helt enkelt artiklar som väcker stort intresse just då och som vi tror att fler läsare kan vara intresserade att ta del av. Precis som tidigare kan du hitta artiklar sorterade på ort eller ämne, till exempel näringsliv eller kultur, via menyn i toppen på sajten.

Annons

Annons

Lite ljusare och luftigare – helt enkelt lite mer modern

Den nya sajten och appen är också lite ljusare och luftigare – helt enkelt lite mer modern – och vi hoppas att du ska trivas med vår nya miljö. Men förändringen är inte främst kosmetisk, utan syftet är att kombinera de fördelar många upplever med papperstidningen – att materialet är tydligt prioriterat och uppdelat – med sajtens och nyhetsappens stora fördelar, såsom snabb nyhetsförmedling och möjligheter att få pushnotiser.

Precis som vid alla ombyggnationer kan det bli lite stökigt. Oavsett hur väl man har planerat, förberett och testat finns det alltid detaljer som inte blev exakt som man tänkt sig och måste justeras längs vägen. Och precis som när favoritbutiken möblerar om så kanske det kan kännas lite ovant i början – varför ser det inte ut som jag är van vid och varför hittar jag inte saker där de brukar vara? Snart hoppas vi dock att du som läsare känner dig hemma igen!

Uppdatera din nyhetsapp

Det du som prenumerant behöver göra är att uppdatera din nyhetsapp för att få den senaste versionen av NP och fortsätta få pushnotiser om de viktigaste lokala nyheterna i din mobil. Uppdateringen av appen kommer att bli tillgänglig under onsdagsförmiddagen. Använder du e-tidningsappen behöver du inte göra någonting, den påverkas inte i nuläget.

Annons

Skulle du behöva hjälp med inloggning på sajt eller i app, byte av lösenord eller något annat som rör din prenumeration eller digital support, kontakta vårt kundcenter. De finns redo att hjälpa dig via telefon 010-709 79 00, mejladress [email protected] eller vår kontaktsida.

Har du allmänna synpunkter och idéer kring vår sajt och app, välkommen att höra av dig till mig på [email protected].

Varmt välkommen till nya nynashamnsposten.se!

SÅ GÖR DU: Uppdatera din app – missa inte några av dina lokala nyheter

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy