Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Centrala Nynäshamn

Att ta sig ur en våldsam relation – Frida Walter föreläser

Frida Walter har själv tagit sig ur en våldsam relation och söndag 7 november föreläser hon i Nynäshamn – bland annat om hur man kan hjälpa till som anhörig.

Jourkvinnan och författaren Frida Walter, ursprungligen från Nynäshamn, föreläser på Skärgårdshotellet den 7 november. Foto: Carina Albin/NP och Privat

Annons

Frida Walter är utbildad forensisk undersköterska och har länge varit engagerad som jourkvinna i kvinnojour. Söndagen den 7 november klockan 13 föreläser hon på Skärgårdshotellet i Nynäshamn.

Föreläsningen heter ”Varför går hon inte?”, och det av en anledning. Det är nämligen en fråga som många ställer sig, när de får veta att någon är utsatt för våld i nära relation. Men att ta sig ur en kontrollerande, våldsam relation är inte lätt. Frida Walter har utifrån sina egna erfarenheter skrivit handböckerna ”Nu går jag!” och ”Våga fråga!” och föreläser flitigt, framförallt i Stockholmsområdet.

Annons

Annons

Den som vill gå på föreläsningen i Nynäshamn anmäler sig genom att betala in biljettpriset via Swish. Då ingår också en bok.

Läs mer (februari 2021): Våld i nära relation har ökat i coronatider – Frida Walter: ”Våldet mot unga tjejer skrämmer mig mest”

Läs mer (2019): Jourkvinnan Frida utsattes för våld – varnar: ”Kan hända alla kvinnor – även starka och framgångsrika”

Frida Walter berättar om våld i nära relation i föreläsningen ”Varför går hon inte?”.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy