Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Debatt
"Vi måste undvika att få riktigt dåliga områden"

Johann Wolf (SD) skriver i en debattartikel om utsatta områden.

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

"Vi har ännu inte några riktigt dåliga områden, vilket våra grannkommuner har", skriver Johann Wolf (SD).

Bild: Kristina Laitinen

Annons

Vi såg det komma. Denna devis sammanfattar väl hela Sverigedemokraternas politiska gärning. Vi såg det komma långt innan någon annan gjorde det. Vi fick länge utstå spott och spe och fula ord för detta. Vi kommer dock inte att använda detta utrymme till att förtala andra partier. Det behöver man inte när man är trygg i sina uppfattningar.

Särskilt här i Nynäshamn är det extra viktigt. För vi har ännu inte några riktigt dåliga områden, vilket våra grannkommuner har. Det gäller att undvika att få sådana.

Annons

Annons

Nu finns det flera partier som också börjar se klart. Vi hälsar dem välkomna och ser fram emot att samarbeta med dem.

Att se det komma handlar alls inte bara om konsekvenserna av det multikulturella samhället. Vi har exempelvis också länge sett vad resultatet av den okloka energipolitiken skulle bli. Ett fungerande energisystem, världens kanske främsta, har tillåtits haverera. Det ser tyvärr ut som om många denna vinter kommer att få erfara vad detta betyder för elpriserna. Kom ihåg det till valet!

Johann Wolf , gruppledare, Sverigedemokraterna i Nynäshamn

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy