Annons

Annons

Annons

Läsartext
PRO fick besök av Vinylkompaniet

Vinylkompaniet stod för underhållningen när PRO i Nynäshamn hade månadsmöte.

Text

Detta är en läsartext.

Vinylkompaniet spelade. Foto: Johnny Jansson

Annons

Med en månad kvar till jul så kallade PRO till ett möte igen. Denna gång lockades det med musik. Vinylkompaniet värmde upp på scenen medan nästan 80 personer bänkade sig runt borden och salen fylldes från bakkanten.

Men detta var inget vanligt månadsmöte utan ett beslutande medlemsmöte så innan bandet kunde börja spela så var det lite formalia att klara av. Sedan släpptes bandet loss och efter att ha lurat på publiken två raketer för att komma i form så blev det en kavalkad av gamla godingar.

Annons

Annons

Solen försvann ner bakom Rosengårdens tak och det började skymma på i lokalen. Värmeljusen tändes på borden och med en stor applåd avtackades bandet. Bensträckare påbjöds med tillfälle till köp av fler lotter innan lottdragningen skedde. Många vinster fanns och de hittade snart nya ägare.

Dags för mötesförhandlingar igen. Det stod klart att det medlemstapp föreningen gjort under pandemin visar sig även i budgeten under nästa år. Trots detta har en budget lagts med ett nollresultat efter ett intensivt arbete om besparingar. Septembers månadsmöte har tagits bort samt arvodet till styrelse och revisorer. En mobiltelefon är installerad på expeditionen med ett nytt telefonnummer att komma ihåg: 070–5201726.

Whille avslutade med en reflexion: Det vore trevligt om alla de 200 medlemmarna som vi tappat och som sa att vi inte har gjorde något under pandemin för att vi, liksom Sverige, stängde ner och inte skulle göra något nu återkom som medlemmar så vi kan göra något framöver!

Berit Åberg, PRO Nynäshamn

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan