Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Debatt
"Lugnare bostadsbyggande gynnar kommunen"

Johann Wolf (SD) skriver i en debattartikel om det slopade investeringsstödet för bygge av nya hyresrätter.

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

En lugnare utveckling på bostadsmarknaden kommer att gynna Nynäshamns kommun, anser Johann Wolf. Foto: Jessica Gow/TT

Bild: TT

Annons

Svar på debattartikeln "Högerkonservativ budget kommer att chockhöja hyrorna".

Vi är glada för att en gemensam tilläggsbudget har kunnat läggas av SD, M och KD. Härigenom har en grund kunnat läggas för en ny regering som Sverige så väl behöver.

Annons

Vi är öppna för samarbete med alla partier i Nynäshamn för att kunna driva igenom en politik som gynnar kommunens medborgare. Vi ställer därför inte upp på tarvliga försök att smutskasta andra partier.

Annons

Den lagda budgeten innehåller mycket positivt. Sänkta skatter för pensionärer, mera pengar till polisen för lag och ordning och ett krafttag mot långtidsarbetslöshet.

Det tillfälliga stödet för byggnation av hyresrätter försvinner. Dessa betalas idag av Sveriges skattebetalare, också Nynäshamns, med så mycket som 2000 kr eller mer per skattebetalare och år.

De höga byggkostnaderna i Sverige beror främst på en överhettad byggsektor som förvärras av subventioner. Ett lugnare bostadsbyggande kommer att sänka kostnaderna på sikt. Det är också det bästa för kommunen.

Johann Wolf, gruppledare för Sverigedemokraterna i Nynäshamn

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy