Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
"Begränsad vård i Nynäshamn"

Vården i Nynäshamn är begränsad och tågen ofta inställda, anser insändarskribenten.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

En lördag var vi ute i naturen i närheten av Lövhagen. Plötsligt föll jag illa och fick svårt att stå/gå på foten. Tog mig hem med cykeln som tog några timmar. Smärtan tilltog på söndagen så jag bestämde mig för att ringa vårdcentralen på måndag morgon. Ringde vårdcentralen och fick höra att man har tillgång till röntgen, men om benet är brutet så fanns det ingen som kan gipsa. Så dom rekommenderade mig att åka till närakuten i Haninge.

Annons

Annons

Tog tåget till Haninge och fick genast vård. Röntgen visade att benet var av/brutet. Läkaren hörde att jag hade åkt kommunalt till närakuten, så han skrev ut sjukresa hem.

Pandemin kom och man skulle vaccinera sig, för att få dos 1 och sedan dos 2, så fick jag åka till Farsta centrum. Tredje dosen fick jag åka till Älvsjö och ta. Men hade i alla fall tur att tågen inte var inställda dessa gånger, som de annars ofta är!

Hur ser ni politiker på dagens sjukvård här i Nynäshamn? Och att tågen strular ofta?

Tony

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy