Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
"Inget har hänt med Stockholmsmarken – oavsett vem som styr"

Bo Persson (L) skriver i en insändare om de stora markområden som Nynäshamns kommun köpte av Stockholms stad.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bo Persson (L).

Bild: Kristina Laitinen

Annons

I en debattartikel (NP 5/4) skriver Göran Bergander (S): ”För att vår hembygd skall utvecklas behövs bostäder, skolor och förskolor, men även nya arbetsplatser för invånarna."

Detta är det bara att instämma i. Bergander skriver också att inget gjorts för att förbereda den så kallade Stockholmsmarken, som skulle gjort marken tillgänglig för företag. Också i detta har han rätt.

Annons

Men när han anklagar alliansen för att inte ha gjort något verkar Bergander glömt att Stockholmsmarken kom i kommunens ägo redan hösten 2012. Då var kommunstyrelsen ordförande (KSO) Berganders partikollega.

Annons

Patrik Isestad (S) har på Facebook hejat på Berganders debattinlägg, Det står naturligtvis Isestad fritt att göra detta, men Isestad har innehaft posten som KSO sedan hösten 2016 fram till valet 2018. Under dessa nästan två år som, Isestad innehade KSO-posten, omvandlades inget av Stockholmsmarken till verksamhetsområde.

I och för sig har inget hänt med Stockholmsmarken sedan den kom i kommunens ägo, varken under S- eller alliansstyre.

Bo Persson (L)

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy