Annons

Annons

Annons

Läsartext
Lisa och Patrik fick von Platen-stipendiet

Flera unga spelare i Nynäshamns tennisklubb har belönats med stipendier.

Text

Detta är en läsartext.

En hel grupp unga tennisspelare blev belönade. Foto: Felix Wallier/Nynäshamns tennisklubb

Annons

Vid årsstämman i Nynäshamns tennnisklubb den 27 mars delades ett flertal stipendium ut. Carl-Henrik von Platen-stipendiet delades ut av Margaret von Platen och priset gick till Lisa Sohlberg och Patrik Munkhammar.

Motiveringen för Lisa Sohlberg:

"Lisa har under det gångna året visat en stor träningsmoral och fortsatt sin fina utveckling. Han har bland annat varit i final i MIK Open, RM inne, Stockholm Junior Tour-tävlingen i Näsbypark och rankades som nummer 9 i Sverige för sin ålder vid årets slut. Med sin seriösa inställning och trevliga attityd på banan så är han en bra ambassadör för NTK:s tävlingsverksamhet.”

Annons

Annons

Motiveringen för Patrik Munkhammar:  

"Patrik har under det gångna året visat en stor träningsmoral och har haft fortsatt fina resultat. Han har bland annat vunnit junior-RM inne och ute, Salk Open och rankades som nummer 3 i Sverige för sin ålder vid årets slut. Med sin seriösa inställning och trevliga attityd på banan så är han en bra ambassadör för NTK:s tävlingsverksamhet."

Lisa Sohlberg och Henrik Munkhammar fick Carl-Henrik von Platen-stipendiet. Foto: Felix Wallier/Nynäshamns tennisklubb

Vidare delades Rotarys stipendium ut till ett flertal juniorer. Detta stipendium har samma motivering till samtliga och fokuserar på att vara en god kompis. Priset delades ut av året Rotarys president Anders Nilsson samt Georgios Tsiouras.

Stipendiet delades ut till Alexandra Ekström, Erik Theander, Freja Andersson, Ludde Björk, Nils Sander, Titus Ejmert, Araceli Moskavchuk, Embla Perland, Rasmus Solonakis och Alvar Naeslund.

Terje Klausen, ordförande, Nynäshamns tennisklubb

Fotograf; Felix Wallier

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan