Annons

Annons

Annons

Insändare
"SN debatterar med felaktiga påståenden"

Bo Persson (L) och Kaisa Persson (L) riktar i ett insändarsvar mot Sorundanet Nynäshamns kommunpartis debattmetoder.

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det behövs en faktabaserad debatt i den lokala politiken, anser insändarskribenterna.

Bild: Helene Skoglund

Annons

Sorundanet (SN) skriver i NP (19/4). ”För oss i SN är det viktigt att allt går rätt och riktigt till”. Det låter betryggande, men sedan fortsätter de: ”Vi har sett tillräckligt av vänskapskorruption”, utan att komma med belägg för detta. Det är en grov anklagelse SN framför utan att komma med några belägg för påståendet.

SN påstår vidare att vår partikollega Mikael Persson i en insändare: ”anklagar oss för att inte vilja sälja stationshuset. Detta är en direkt osanning.” Vi har läst Mikaels insändare (NP 22/3) ett flertal gånger, ingenstans står det att SN inte vill att Nynäshamnsbostäder ska få sälja stationshuset.

Annons

Annons

SN påstår också i insändaren att de tidigare konfronterat den liberala ledningen i kommunen rörande spridande om osanningar, vilket medfört att deras medlemmar blivit hotade. Vi hoppas att SN gjort polisanmälan. Om inte, sluta då att sprida obestyrkta rykten!

SN vill också se en faktabaserad debatt. Det vill vi också. Det vore bra om SN föregick med gott exempel och inte kommer med felaktiga påstående som de gör i sin insändare.

Bo Persson (L) och Kaisa Persson (L), Sorunda

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan