Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
"Varför är välkomstskylten så torftig?"

Bertil Swärd skriver i en insändare att han tycker att Nynäshamns kommun skulle behöva göra en uppryckning då det gäller skyltar.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det skulle behövas en ordentlig välkomstskylt vid väg 73, anser Bertil Swärd.

Bild: Helene Skoglund

Annons

Jag läste nyligen i NP om skyltar som byts ut. Jag har länge undrat över varför Nynäshamn inte kan ha en mer påkostad skylt som välkomnar besökarna vid infarten.

Vid E4 till exempel vid Nyköping och Trosa har man fina och påkostade välkomnande skyltar med riktiga och vackra foton av kommunen som skiftas elektroniskt. Jag har undrat varför inte Nynäshamns kommun kan ha något liknande. Det är ju så många som passerar vår kommun på väg till båtar och färjor.

Annons

Annons

Kostnaden kan väl inte vara så stor sett till hela budgeten? Det kan ge ett varmt och vackert välkomnande med olika foton av både hav och land, bilder som kan skiftas. Det har man redan i många kommuner i landet. Varför inte Nynäshamn som har så mycket vackert att visa upp?

Det vi skyltar med nu verkar så torftigt och billigt. Nog kan Nynäshamn bättre?

Bertil Swärd, Nynäshamnsbo sedan 1976

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy