Annons

Annons

Annons

Annons

Stockholms län

Rötmånaden är här – tänk på detta i köket

Rötmånaden brukar traditionellt sett börja i slutet av juli. Livsmedelsverket tipsar om vad du ska tänka på när du hanterar mat i hemmet och på utflykten.

Tänk på hur du hanterar maten i sommar. Arkivfoto: Britt-Mari Olsson

Annons

Det är värmen och den högre luftfuktigheten som gör att det blir ”rötmånad” och att bakterier och mögelsvampar trivs som bäst. Då gäller det att ha koll på matvarorna i köket och planera sina inköp.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan