Annons

Annons

Annons

Insändare
Viktigt att tydligt ta avstånd från nynazism

Georgios Tsiouras i Medborgerlig Samling skriver i en insändare att han tycker att det är skrämmande att Sverigedemokraterna kunde nominera en person med nynazistiskt förflutet till ett uppdrag i kommunstyrelsen.

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Georgios Tsiouras i Medborgerlig Samling.

Bild: Linn Anglerfjord

Annons

Medborgerlig samling i Nynäshamn (MED) tar starkt avstånd från alla icke demokratiska ideologier.

Medborgerlig samling i Nynäshamn (MED) tar starkt avstånd från de ideologier och idéer som har framkommit i Expressens avslöjande om att SD:s affischnamn Rebecca Ädel har ett förflutet som nynazist. De tankar och åsikter som har framkommit i reportaget är varken förenligt med vår syn på demokrati eller vår politik.

Annons

Annons

Det är skrämmande att se och svårt att förstå hur något så graverande har slunkit igenom Sverigedemokraternas (SD) kontroll och vettingprocess inför valet, vi frågar oss vad mer som finns dolt. För Nynäshamns skull hoppas vi att detta inte är en indikation på hur politiken kommer att föras de kommande fyra åren.

Oppositionen har tydligt visat, precis som MED, att de starkt tar avstånd och fördömer, men vad gör den borgerliga alliansen?

Medborgerlig Samling undrar och söker efter den borgerliga alliansens (M, C, L och KD) reaktioner samt hur de tänker hantera denna fråga.

Georgios Tsiouras, Medborgerlig Samling Nynäshamn

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan