Annons

Annons

Annons

Insändare
Kollektivtrafiken behöver fler avgångar – och gå i tid!

Corinne Cederlund och Emil Ekman riktar i en insändare kritik mot den glesa busstrafiken mellan Nynäshamn och Västerhaninge.

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det är för mycket förseningar på busslinje 847, tycker insändarskribenterna.

Bild: Kristina Laitinen

Annons

Buss 847 mot Västerhaninge måste gå oftare! Vi på Berga tycker att bussen ska gå varje halvtimme, inte en gång i timmen.

Missar man bussen från Berga naturbruksgymnasium måste man vänta en hel timme på nästa buss till Västerhaninge. Buss 847 borde gå i tid eller att den går lite innan, för dom som ska ta Nynäshamnståget missar tåget på grund av att bussen är försenad, man missar tåget med 30 sekunder, man blir så arg när man missar det med så kort tid och man måste vänta 30 minuter på nästa.

Annons

Annons

Hur tänker SL kring det? Kan inte tåget vänta 30 sekunder? Eller att bussen går i tid, för vi tycker det är för jävligt!

Pendeltågen ställs ofta in på grund av personalbrist, vagnbrist och löv på spåren. Ni borde vara mer förberedda så man kan lösa det dagen innan istället för att inte vara förberedd och tvingas ställa in avgångarna.

Vi tycker det är väldigt mycket signalfel vilket SL inte kan göra något åt, men på något sätt borde man kunna hindra signalfelen.

SL:s kundtjänst får också vara snälla och svara när man ringer, vi har försökt nå er flera gånger men ni svarar inte.

Corinne Cederlund och Emil Ekman, arga ungdomar

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan