Annons

Annons

Annons

Läsartext
SPF Moringen ordnade julfest

SPF Seniorerna Moringen avslutade sin verksamhet under 2022 med en julfest.

Detta är en läsartext.

Julpåsar på SPF Seniorerna Moringens julfest. Foto: Privat

Annons

Sista medlemsmötet 2022 i Hantverkargården samlade ett 80-tal medlemmar. Vi gläds åt en tillströmning av nya medlemmar, som vi gör allt för att ta om hand och välkomna i gemenskapen. Eftermiddagen startade med ett julspektakel i form av Senior Idol. Vår lilla grupp modiga amatörer bjöd på lite teater, sång, bus och allmän glädje, som lockade många skratt i publiken. Allt regisserat av vår engagerande coach Inger Strömberg.

Annons

Annons

Vi fick förtäring i form av en klassisk jultallrik med allt från den inlagda sillen till julskinkan. Så väl tilltaget att några fick ta med en Doggy Bag hem till morgondagens lunch. Så sjöng vi några av våra kända, kära julsånger tillsammans, umgicks och njöt av kaffe och hembakat. Några lyckliga lottvinnare gick hem med vackra välfyllda julpåsar som väckte avund hos oss som inte vann.

Tack alla för en trivsam eftermiddag som hann gå emot kvällning innan vi skildes åt. Ute mötte oss den första snön, som lyste upp ett vackert vinterland, när vi önskade varandra God jul och gott nytt år. Vi ser fram emot nya trevliga aktiviteter i gemenskapens tecken 2023.

Följ oss gärna på Facebook och vår webplats www.spfseniorerna.se/moringen, där det finns bildgalleri och referat från våra olika aktiviteter.

Eva Gustavsson, SPF Moringen Nynäshamn

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan