Annons

Annons

Annons

Spök-kök

Rizzo driver spök-kök i Ösmo: ”Vi gör grovjobbet”

Ösmo krog lagar maten till ett av de många spök-kök som nyligen har startat. Men ägaren Rizzo Yigit skulle få en bättre ekonomi om kunderna beställer maten direkt från hans restaurang – utan att gå omvägen via Foodora.

Text

Rizgan ”Rizzo” Yigit, ägare av Ösmo Krog.

Bild: Mimmi Thurgren

Annons

Spök-kök har blivit en trend inom restaurangvärlden. Företagen bakom koncepten menar att det är en succé, flertalet restauranger har redan öppnat och fler kommer. Alla är däremot inte lika övertygade.

0 kren månad

Läs för 0 kr i en månad.

Därefter 119 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på nynashamnsposten.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan