Annons

Annons

Annons

Nynäshamn

Nytt samarbete ger mer journalistik till NP:s läsare – chans att lägga till DN och Expressen

Mer till fler! Snart lanseras ett spännande samarbete där du som läser Nynäshamns Posten enkelt kan lägga till DN och Expressen i din sajtprenumeration. Detta tack vare att NP och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News.

Text

David Klasson är chefredaktör på Nynäshamns Posten. Snart lanseras möjligheten att kombinera sin digitala prenumeration på NP med +Allt, som ger tillgång till Dagens Nyheter, Expressen och ett 40-tal lokala nyhetssajter.

Annons

Nyligen har alla NP-kunders digitala konton flyttat ihop i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på Nynäshamns Posten och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa.

Nu tas nästa steg när vi inom kort lanserar ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt. I +Allt ingår nynashamnsposten.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kommer alltså, i en och samma prenumeration, kunna läsa både lokala nyheter och riksmedier.

Annons

Annons

– Under 2022 har antalet digitala prenumeranter på NP ökat med 26 procent. Så vi står starka lokalt, men kan också dra nytta av vår ägarkoncern Bonnier News. Det känns väldigt roligt att nu kroka arm med våra nationella kollegor på det här sättet. Vi tror att denna paketering kan bidra till att fler läsare väljer att bli prenumeranter och att befintliga prenumeranter tar steget att läsa mer, säger David Klasson, som är chefredaktör på Nynäshamns Posten.

– Jag har läst Dagens Nyheter så länge jag kan minnas. På senare år har jag också upptäckt hur mycket bra journalistik som Expressen gör.

Det nya erbjudandet rullas ut under den kommande veckan och du som redan har en prenumeration på Nynäshamns Posten Digital kommer att kunna uppgradera din prenumeration till +Allt till ett förmånligt pris.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan