Annons

Annons

Annons

Nynäshamn

+Allt är aktiverat – nu finns chansen att ta del av supererbjudandet

DN Digital Bas, Expressen Premium och ett 40-tal lokala nyhetssajter i Bonnier News Local. Det får du som digitalkund hos Nynäshamns Posten tillgång till – med det nya +Allt-erbjudandet.

Text

David Klasson är chefredaktör på Nynäshamns Posten. Snart lanseras möjligheten att kombinera sin digitala prenumeration på NP med +Allt, som ger tillgång till Dagens Nyheter, Expressen och ett 40-tal lokala nyhetssajter.

Bild: Kristina Laitinen

Annons

I söndags kväll berättade vi för första gången om att det nya erbjudandet +Allt var på gång, för prenumeranter på Nynäshamns Posten Digital. På måndagen lanserades erbjudandet.

Annons

I det nya +Allt-paketet får NP prenumeranter chansen att till ett mycket förmånligt pris även läsa Dagens Nyheter, Expressen och ett 40-tal andra lokala nyhetssajter.

Annons

– Jag har märkt att det verkligen finns ett intresse bland våra prenumeranter för det här, säger Nynäshamns Postens chefredaktör David Klasson.

– En av våra allra mest trogna och engagerade NP-prenumeranter berättade att han är intresserad av Expressen och DN också, men även av andra lokaltidningar. Jag tror att det finns fler som tänker så. Många invånare i Nynäshamn har koppling till andra städer i Sverige, där Bonnier News har lokaltidningar. Man får chansen att hålla sig informerad om vad som händer här hemma, men också ha full koll på vad som händer i världen och på platsen där man växte upp, har släkt eller kanske ett fritidshus.

Det ordinarie priset för +Allt är 199 kronor per månad – och just nu är det rabatterat.

– Min åsikt är att 199 kronor per månad för +Allt är ett riktigt pangpris. Man får väldigt mycket bra journalistik för pengarna, säger David Klasson.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan