Annons

Annons

Annons

Ösmos norra landsbygd

Realitystjärnorna kommer till Körunda: ”Vi ska ta över hotellet”

”Robinson” kommer till Körunda! Under en intensiv träningshelg tar fem tidigare deltagare över hotellet – och alla är välkomna.

– Gemenskapen man får med folk när man tränar är verkligen något helt annat, säger Sandra Cucarano, ”Robinson”-deltagare och en av initiativtagarna.

Text

Körunda golf- och konferenshotell anordnar en träningshelg tillsammans med fem tidigare ”Robinson”-deltagare.

Bild: Pressfoto

Annons

– Vi ska ta över hotellet! Och ha jätteroligt, svettas, skratta, frysa i isvaken. Vi ska verkligen känna alla känslor. Men väldigt, väldigt mycket njutning. Det ska bli så nice!

Det säger Sandra Cucarano, känd från sin medverkan i de två senaste säsongerna av realityprogrammet ”Robinson” på TV4. Hon pratar om den träningshelg som Körunda golf- och konferenshotell anordnar den 18-19 mars, som hon kommer delta i tillsammans med fyra andra ”Robinson”-deltagare; Isabella Resmark, Andreas Haraldsson, Martin Larsson och Kristofer Nystedt.

Annons

Annons

Olivia Plarsmo (th) håller i passen under träningshelgen.

Bild: Privat

Körunda hotell har anordnat otaliga träninghelger genom åren, men ingen som denna, säger ägaren Lotta Wahlstedt.

– Det kommer bli en härlig helg! Man är med på lite pass, det är mycket bastu och samkväm. Man kan sitta och snacka och hänga med de som har varit med i ”Robinson”, kanske få veta mer om hur det var att vara med där och så vidare.

Träningshelgen blev till efter att Sandra Cucarano och Lotta Wahlstedt slagit sina kloka huvuden ihop och bestämt sig för att göra något tillsammans. Sandra och Lotta har jobbat ihop på olika sätt tidigare, och Sandra är även en frekvent besökare på hotellet, berättar hon.

– Jag firade min ettårsdag med min pojkvän där, och har varit på träningshelger innan. Efter att jag hade varit på min första träningshelg tänkte jag att jag aldrig kommer kunna vara på en normal hotellvistelse igen. Det är så nice, gemenskapen man får med folk när man tränar är verkligen något helt annat. Så jag tänkte, varför kör vi inte en träningshelg där?

Sandra Cucarano och Isabella Resmark blev goda vänner när de träffades i ”Robinson”, först 2021 och sedan igen 2022.

Bild: Privat

Annons

Gänget från ”Robinson” kommer vara med från start till slut, och ser fram emot att vara med på allt i från crossfitpass till isbad, säger Sandra Cucarano. De umgås fortfarande flitigt, och har alla ett stort intresse för träning och hälsa. För att vara med på träningshelgen behövs dock inga förkunskaper, säger hon.

– Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet och tidigare nivå på träning. Man behöver aldrig ha tränat en dag i sitt liv och ändå ska man kunna delta hela helgen.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan