Annons

Annons

Annons

Nynäshamn

Här ska Nynäshamns nya gym ligga

U&P har tecknat avtal med Nordic Wellness, som ska få lokaler bredvid Willys.

Text

Bild: Pressbild från U&P

Annons

Enligt ett pressmeddelande hyr U&P ut cirka 1 300 kvadratmeter lokaler till Nordic Wellness i Nynäshamn.

Lokalerna ligger i handelsfastigheten Mejseln 12, Nynäsvägen 46, som i och med detta är fullt uthyrd. Det är sedan tidigare känt att avtal tecknats med Willys, för lokaler i samma fastighet. Fastigheten har stått tom i många år, men tidigare låg Ica Kvantum där.

Annons

Annons

"Vi är stolta över att få bidra till att en av Sveriges ledande gymkedjor etablerar sig i Nynäshamn inom kort. Med Mejselns strategiska läge vid infarten till Nynäshamn och goda parkeringsmöjligheter ser vi att fastigheten kommer att en bli en självklar mötesplats för många, inte minst Nynäshamnsbor", säger Jan Ullberg, grundare av U&P fastigheter, i pressmeddelandet.

"Vi är glada över att få etablera oss i Nynäshamn med vårt starka familjekoncept och ser fram emot att få öppna Nynäshamns mest moderna och attraktiva gym för att bidra till den svenska folkhälsan och den lokala arbetsmarknaden. Som Sveriges största friskvårdsaktör ser vi synergier med våra övriga 300 klubbar att etablera oss tillsammans med Willys", säger Magnus Wilhelmsson, VD Nordic Wellness, i samma pressmeddelande.

Avtalet med Nordic Wellness är ett 10-årigt hyresavtal. Lokalerna väntas vara inflyttningsklara under fjärde kvartalet 2023.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan