Annons

Annons

Annons

Ishockey

Nynäshamn föll efter dålig start mot Trångsund

Text

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Annons

Trångsund tog greppet om bortamatchen mot Nynäshamn i HockeyTvåan Kvalserie östra i första perioden, och ledde med 5–2 i paus. Trots en uppryckning av Nynäshamn vann Trångsund matchen med 6–4 (5–2, 0–1, 1–1).

– Låter man motståndarna börja med 0-4 innan man vaknar blir det jobbigt. Efter det gör vi en bra match och har bland annat tre stolpskott och ett i ribban, men som sagt jobbigt att jobba i uppförsbacke, tyckte Nynäshamns lagledare Daniel Svensson, efter matchen.

Annons

Annons

Trångsund hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 43 sekunder genom Lucas Glysing Pettersson, och gick upp till 0–4. Nynäshamn kom tillbaka och reducerade.

Innan perioden var över hade Trångsund dock ryckt åt sig ledningen med 2–5. Efter 9.30 i andra perioden nätade Niklas Gillenfalk återigen, på pass av Maksim Berezhonov och Kevin Niskanen Elmquist och reducerade åt Nynäshamn. Nynäshamn reducerade dock till 4–5 genom Fredrik Lagerqvist efter 12.52 av matchen.

Trångsund kunde dock avgöra till 4–6 med 52 sekunder kvar av matchen genom Lucas Glysing Pettersson.

Noterbart är att Lucas Glysing Pettersson och Lawrence Parsons gjorde två mål och ett assist var för Trångsund. Dessutom att Nynäshamns Niklas Gillenfalk gjorde två mål för Nynäshamn och totalt tre poäng.

Nynäshamn har fem förluster och 17–29 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Trångsund har två vinster och tre förluster och 19–28 i målskillnad.

Nynäshamn har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter fem spelade matcher. Trångsund har fem poäng.

Nästa motstånd för Nynäshamn är Åker/Strängnäs. Lagen möts tisdag 21 mars 19.00 i Åkers Ishall.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan