Annons

Annons

Annons

Läsartext
SPF Seniorerna Moringen bjöd in till musikalisk eftermiddag

Det var glad stämning på SPF Moringens medlemsmöte i april.

Detta är en läsartext.

Grabbarna från Eken. Foto: Privat

Annons

Vi är så glada för tillströmningen av medlemmar till våra träffar och för att bereda plats för fler bjöd vi in till Balder för aprils medlemsmöte med information, underhållning och trevlig samvaro.

Grabbarna från Eken, en ungdomlig ensemble med hjärta för den svenska och irländska vismusiken underhöll. Tre unga män, utbildade på Irish Academy of Music and Dance samt Kungliga Musikhögskolan, som sjunger och spelar på fiol, flöjt, mandola och dragspel.

Annons

Annons

Vi fick en timme med sprudlande musikalitet, humor och värme med nytolkning av för oss välkända visor av Taube, Vreesvijk och Adolfsson. Allt kryddat med svängiga låtar från Irland. Ett musikaliskt äventyr som överträffade de flestas förväntningar. Eller vad sägs om att få lyssna till tonerna från Sveriges enda masterexaminerade blockflöjtsekvibrilist!

Balders volontärer serverade gott kaffe med hembakat bröd och vi tackade med vackra blombuketter.

Vi ses igen för våravslutning på Balder den 7 juni kl 14. Men innan dess finns på programmet; endagsresa till Uppsala, SPF:s folkhälsovecka med aktiviteter måndag-fredag, veckoresa till Italien för solens mat och vin, hemlig resa med okänd destination. Information finns i programhäftet, på Facebook och på vår hemsida.

Eva Gustavsson, SPF Seniorerna Moringen

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan