Annons

Annons

Annons

Insändare
Jag vill samarbeta även med SN i landsbygdsfrågor

Bengt-Göran Pettersson (KD) skriver i ett insändarsvar om vikten av samarbeta och att hålla en god ton i den politiska debatten.

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bengt-Göran Pettersson (KD).

Bild: Kristina Laitinen

Annons

Tack Sorundanet Nynäshamns kommunparti och deras företrädare Lena Dagård och Per Ranch för er tydlighet i er insändare kring retoriken.

Efter valet i höstas träffades Per och jag över en kopp kaffe och hade ett på många sätt gott samtal kring den politiska vägen framåt. Jag ville gärna se en möjlighet att försöka att samarbeta igen medan Per beskrev sin syn där man nog hellre såg någon/något annat parti att hitta avtal med.

Annons

Annons

När så sedan SN genom avtal fick sin plats i kommunstyrelsen genom att S delade ett av sina ”vänstermandat” till SN så uppfattade jag någon form av ställningstagande.

Så åter en gång tack för ert förtydligande om er oberoende roll.

Vad det gäller retoriken så kan den självklart uppfattas tråkig på samma sätt som vi kristdemokrater ofta från delar av oppositionen får höra ord som blå-brunt styre och liknande.

Bra att ni lyfter frågan om uppförandekoden som är viktigt att hålla sig till samtidigt som vi har åsiktsfrihet i Sverige.

Trots att vi ibland har olika åsikter så är min stilla förhoppning att vi tillsammans oavsett om man sitter i en landsbygdsberedning eller inte kan verka för ett gott arbete kring landsbygdsfrågorna.

Bengt-Göran Pettersson (KD), ordförande i landsbygdsberedningen

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan