Annons

Annons

Annons

Nynäshamn

Insändare
Miljöpartiet fick fint besök på Skärgårdsmarknaden

På Skärgårdsmarknaden fick Miljöpartiet fick besök av Daniel Helldén, riksdagsledamot med plats i trafikutskottet och tidigare trafikborgarråd i Stockholms stad.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Från vänster: Per Alexandersson, Bengt Holwaster, Daniel Helldén, Ove Andersson, Eva Danstedt Branting, Aytac Quliyeva (MP Haninge) under tältet Johan Forsberg, Ann Brising. Foto: Kerstin Andersson

Bild: Kerstin Andersson (MP)

Annons

Daniel kandiderar till nytt manligt språkrör i Miljöpartiet. I samtalet med Daniel tog vi upp kongressmotionen att ha en partiledare istället för två språkrör. Daniel var tydlig att hans kandidatur gäller att vara ett av två språkrör.

Det blev många bra samtal bland annat om hur Miljöpartiet kan nå nya väljare genom att presentera lösningar på en större mångfald av samhällsproblem samtidigt som klimat och miljö fortfarande måste vara våran viktigaste fråga.

Annons

Annons

Flera av besökarna visade oro över att Östersjön inte mår bra, som är en konsekvens av att vi har missbrukat en känslig miljö. Vi måste anpassa oss till klimatförändring genom hållbar användning och skydd av vatten och marina resurser.

Miljöpartiet vill att Nynäshamns kommun tar ett beslut om en långsiktigt hållbar översiktsplan. Vi stödjer samhällsbygnadsförvaltningens förslag om goda livsmiljöer och en klimatsmart och ekosystemvänlig utveckling i Nynäshamn.

Kerstin Andersson, Miljöpartiet de Gröna i Nynäshamn

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan