Annons

Annons

Annons

Insändare
Hur går det med att driva på om en gång- och cykelväg?

”Vad har skett med kommunstyrelsens särskilda uppdrag i årets budget avseende gång- och cykelväg mellan Ösmo och Spångbro?” Det undrar Bernt Wåhleman i en insändare.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

”Tagna beslut skall utvärderas”, skriver Bernt Wåhleman och syftar på kommunstyrelsens särskilda uppdrag avseende gång- och cykelväg mellan Ösmo och Spångbro.

Bild: Kristina Laitinen

Annons

Vad har skett med kommunstyrelsens särskilda uppdrag i årets budget avseende gång- och cykelväg mellan Ösmo och Spångbro?

I ett särskilt uppdrag till kommunstyrelsen i kommunens senaste budget heter det: ”Att driva på arbetet med att bygga en cykelväg mellan Ösmo och Spångbro i Sorunda med så hög extern finansiering som möjligt.”

Det har nu gått ett år sedan denna budget med ovanstående särskilda uppdrag antogs av kommunfullmäktige. Det finns därför all anledning att fråga kommunens politiska ledning: Vad har skett under det år som gått?

Annons

Annons

Enligt den information som jag har saknas i princip några aktiviteter i den riktning som beslutet innebär. I budgetdokumentet finns även angivet att tagna beslut skall utvärderas.

Därför en fråga till kommunstyrelsens ordförande: Vad har under året skett med kommunstyrelsens särskilda uppdrag avseende gång- och cykelväg mellan Ösmo och Spångbro?

Bernt Wåhleman

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan