Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

2020 blev ett märkligt år för SPF Seniorerna Moringen

SPF Seniorerna Moringen summerar sin verksamhet under 2020.

SPF Seniorerna Moringen och vår verksamhet för 2020 blev inte som vi planerat. Att summera år 2020 och knyta ihop säcken för vår verksamhet blir annorlunda för innevarande år. Att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmaningar har varit en självklarhet för vår förening.

Årsmötet avhölls som vanligt på Konstpoolen 19 februari 2020, så välbesökt och rekordstort deltagande från våra medlemmar. Men sedan hände något, som vi absolut inte hade i beräkning, Covid-19 och detta omänskliga virus som stoppade upp alla våra inplanerade verksamheter.

Med omedelbar verkan pausade vi alla våra verksamheter från 6 mars 2020. Men i augusti 2020 startade vi upp våra utomhusaktiviteter igen - mycket välbesökt! Promenader på måndagar med entusiastiska Ingegerd Lindblad, cykelturer onsdagar med eminente Åke Sandberg, och restaurangbesök.

I september 2020 med Folkhälsomyndighetens rekommendationer om maximalt 50 personer kunde vi öppna upp igen med anpassade medlemsmöten och aktiviteter inomhus. Hantverkargårdens lokalen rymmer 80 sittplatser, så vi maxade med att 35 personer träffades samtidigt med god ventilation, bra avstånd och handsprit förstås till alla våra besökare.

4 november 2020 så pausade vi återigen alla våra inplanerade medlemsaktiviteter såsom jullunchen, julavslutningen, samt våra populära cirklar. Det kommer finnas många medlemsaktiviteter att ta igen inför 2021 och förhoppningar av det framtagna vaccinet.

Som ordförande för SPF Seniorerna Moringen vill jag med varmt hjärta tacka alla våra fantastiska och duktiga cirkelledare, värdinnor, programgruppen, styrelsen, samt alla ni deltagare och medlemmar till alla våra medlemsträffar och aktiviteter som vi haft under detta märkliga år 2020.

God jul och gott nytt år tillönskar vi er alla.

Agneta Tjärnhammar, ordförande

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel