Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Äntligen comeback för sånggruppen Pärlorna

Efter ett längre avbrott har sånggruppen Pärlorna i Ösmo nu återupptagit sin verksamhet.

På grund av rådande restriktioner med anledning av pandemi har sånggruppen Pärlorna sedan i våras inte fått träffas för att utöva sin cirkelverksamhet. Direktiv från centralt håll har satt stopp för verksamheten under cirka 6 månader.

Efterhand lättade berörda instanser lite på direktiven och Ösmo-Torö församlings populära måndagsträff ”Äntligen måndag” kunde återstarta nu på höstkanten. Verksamheten hade flyttats från sockenstugan till Ösmo kyrka. Där fanns inga problem med att hålla avstånd till varandra. Träffarna med olika inslag har därför kunnat fortsätta.

Måndagen den 19 oktober var det sånggruppens tur att åter få göra sina stämmor hörda på det populära evenemanget. Och – av det fina framförandet att döma – verkade övningsuppehållet inte ha påverkat alls. Kvalité på såväl materialsångutförande och ackompanjemang av de två manliga spelmännen Inge och Bosse. Sång och musik framförd i en kyrka blir alltid en fin upplevelse.

Pärlorna framförde bland annat den vackra sången ”Halleluja” av Leonard Cohen. Skribentens favorit.

Välkomna tillbaka!

Max Möllerfält

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel