Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Då är det dags att ta fram grillen – så blir vädret i helgen

Under fredagen har det legat en front med en hel del regn och åska. Det ostadiga vädret kommer att dra bort under eftermiddagen och kvällen.

– Fredagskvällen kommer att bjuda på vackert och varmt väder. Är man sugen på att grilla så är det fredagskvällen som gäller, säger Ingrid Eronn, meteorolog på väderlekstjänsten Foreca.

Även natten och lördagsmorgonen kommer att bli fin. Temperaturen kommer att hålla sig mellan 20-22 grader. Under kvällen kommer det att mulna på och det kan bli lokala regnskurar.

– Det ostadiga vädret drar bort under natten och det kommer bli en fin söndag med växlande molnighet och goda solchanser. Temperaturen kan leta sig upp till 24 grader.– Vad vi kan se nu så kommer det att bli ungefär samma väder hela nästa vecka. Sol, moln och regn, precis så som det har varit nästan hela sommaren.