Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags att tycka till om Telegrafens nya hus

Nynäshamn. De före detta industrikvarteren i Telegrafen och Vaktberget ska omvandlas till ett nytt bostadsområde med cirka 550 nya bostäder. Förslaget till områdets nya detaljplan är nu ute på samråd.

Information om planen kan man få på öppet hus som anordnas torsdagen den 20 augusti klockan 13-20 i gamla receptionen till Ericssons före detta kontorshus på Industrivägen 6.

Då kan intresserade ställa frågor och diskutera förslaget, och tjänstemän från Nynäshamns kommun och representanter från exploatörerna kommer att finnas på plats. Varje heltimme mellan 14.00 och 19.00 finns även möjlighet att gå på rundvandring och studera förslaget på plats.

Detaljplanen finns att se under sommaren på Nynäshamns miljö- och samhällsbyggnadsförvaltning i nämndhuset och på biblioteket i Folkets Hus i Nynäshamn under ordinarie öppettider. Handlingarna finns också att läsa på kommmunens hemsida.