Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Damlag tog efterlängtade poäng

Ösmo Fotbollsförening rustar för framtiden. I samband med Ösmo Gif:s damers match på söndagen invigdes en ny kafeteria på Ösmo IP. Matchen vanns av Ösmo med 9-1.

Ösmos damer har haft stora problem med målskyttet under säsongen. Klockan 16 på söndagen, inför matchen mot Saltsjöbadens IF, hade laget endast gjort tio mål. En timme och 45 minuter senare hade laget gjort 19 mål.

Det blev nämligen hela 9-1 i matchen. Ösmo gjorde mål i matchens första anfall genom Patricia Österberg. Laget ledde med 4-0 efter den första halvleken efter mål av Madeleine Sjösten, Erika Wikström och Minna Alge.

Ösmo vann till slut med hela 9-1 efter ytterligare mål av Mirlinda Thaqi, Hanna Parwen, Madeleine Sjösten, Patricia Österberg och Wendela Sahlin.

Vinsten betydde för Ösmos del att man gjorde ett ryck från bottenstriden och att man nu har fyra poäng till godo till nedflyttningsplats.

I samband med matchen invigdes även Ösmo IP:s nya kafeteria. Ombyggnader har pågått för att skapa en större kafeteria med sittplatser vilket även kommer leda till att ingången till omklädningsrummen och domarrum kommer att bli fri från publik.

Kafeterian kommer att vara öppen även när matcher inte spelas. Kafeterian ska vara bemannad måndagar till torsdagar klockan 15-20.