Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt Alliansen: Nynäshamnsborna och företagen blir allt nöjdare

Det är roligt att allianspolitiken börjar få genomslag och visa på positiva siffror i Nynäshamns kommun. Varje år genomför Nynäshamns kommun en servicemätning. Den mäter kundnöjdheten hos de företag och privatpersoner som varit i kontakt med vår kommun i ett myndighetsärende. Syftet med denna form av undersökning är att kunna förbättra företagsklimatet i Nynäshamn. Något som vi i alliansen är väldigt måna om. Självklart är det inte bara politiken men också kommunens omorganisation som börjar visa på positiva resultat.

Det totala värdet som kunnat tas fram av kommunen är ett kundnöjdhetsvärde på 71 procent! Det är det högsta värdet kommunen haft sedan undersökningarna började i 2012. Alliansens ambition, liksom kommunens är att fortsätta utveckla Nynäshamn till att få ännu högre värden och bli en mer attraktiv kommun att bo och jobba i.

Vår näringslivsberedning är ett rådgivande forum till kommunens näringslivschef. De har en bred politisk förankring och är pådrivande för en bra kommunal näringslivspolitik. Tillsammans med kommunen ska beredningen fortsätta sitt goda arbete och initiera insatser för att fortsätta öka kundnöjdheten bland företag och privatpersoner i vår kommun. Näringslivsberedningen ska även stödja tillväxtavdelningen och jobba vidare med att förbättra företagsklimatet.

Vi i Alliansen är mycket glada över siffrorna och stolta över vår kommun. Vi ser fram emot att göra Nynäshamn gladare.

Harry Bouveng (M), kommunstyrelseordförande

Daniel Adborn (L), ordförande i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden

Maria Gard Günster (C ), ordförande i kultur- och fritidsnämnden

Marcus Svinhufvud (M), ordförande i barn- och utbildningsnämnden

Antonella Pirrone (KD), ordförande i socialnämnden

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel