Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: "Christer Dahl har en ovärdig debatteknik"

Bernt Wåhleman (L) riktar i en debattartikel kritik mot S-politikern Christer Dahls debatteknik.

I en insändare i NP använder ordföranden i Socialdemokraterna i Nynäshamn en debatteknik som jag trodde vi skulle slippa i vår kommun. Han avslutar sin insändare, jag citerar:

”Är det helt enkelt så att det i själva verket är ett helt annat politiskt uppdrag han är inställd på och vill ha? Ett uppdrag som endast kan nås genom att först avveckla kultur- och fritidsnämnden?”

När jag läser detta blir jag djupt besviken och upprörd. Jag trodde inte en ordförande i Socialdemokraterna skulle nedlåta sig till en debatteknik på denna låga nivå.

Christer Dahl borde vara väl medveten om att Liberalerna långt innan Mikael Persson blev ordförande i kultur- och fritidsnämnden ansåg att kultur- och fritidsnämnden mycket väl kunde fungera inom ramen för barn- och utbildningsnämnden som ett utskott. Det kan man givetvis ha olika åsikter om.

Men att antyda att Mikael Persson har en dold agenda för sitt agerande är att använda sig av en debatteknik som jag trodde hörde hemma i andra politiska miljöer.

Bernt Wåhleman (L)